Vianoce – najkrajšie sviatky v roku. Sú symbolom tradície a zvykov, keď je celá rodina pokope. Na chvíľu spomalíme a sme si trocha viac bližší. Gazdinky pečú koláče, varia pochúťky na štedrovečerný stôl a všade cítiť vôňu škorice, ihličia, kapustnice či vyprážaného kapra. Vianoce sú hlavne sviatkami rodiny a detí. Tie sa na Vianoce tešia hádam najviac. Otázka, ktorá im najčastejšie víri v ich hlavičkách, je jednoznačne: „Čo si nájdem tento rok pod stromčekom?“

Najväčšou radosťou je ale urobiť radosť tomu druhému. A práve preto si žiaci Základnej školy Life Academy spolu so svojimi učiteľkami a vychovávateľkami pripravili prekvapenie pre rodičov v podobe vianočnej akadémie s názvom „HVIEZDNE VIANOCE“. Vstupenkou na túto akciu boli koláčiky v tvare hviezdičiek, ktorými žiaci vítali hostí pred vstupom do sály. Celým programom nás sprevádzali 3 moderátorské hviezdičky. Zaujímavosťou a prekvapením pre rodičov bolo to, že ich počas celého večera nevideli, ich hlasy totiž zneli zo zákulisia. Svojich najbližších žiaci potešili básničkami, pesničkami, tančekmi, pantomímou či scénkami. Všetky deti boli odmenené úprimným potleskom. Vystúpenia detí sa striedali s vianočnými vinšami, ktoré boli natáčané počas mikulášského dňa.

Dúfame, že sa všetci cítili príjemne a vianočne sa naladili. A na záver všetkým ešte raz prajeme šťastné, veselé a pokojné prežitie vianočných sviatkov.