Myslíte si, že keď sa v lese objaví medveď, treba vziať nohy na plecia? Poniektorí z nás sme si to dodnes tiež mysleli, ale už si to nemyslíme. Na stopovačke v lese Krásnych Sadov sme sa dozvedeli o správaní sa medveďov informácie z prvej ruky. Sprevádzal nás p. Martin, ktorý sa ich pozorovaniu venuje profesionálne. Hľadali sme, stopovali, pozorovali a našli. Našli sme naozajstný medvedí strom, z ktorého si deti odlepili medvedí chlp. Načo slúži, a prečo tam medveď chodí, Vám už samy isto veľmi rady porozprávajú.

Tatry a ich velikánov predstavila pani učiteľka Majka. Vyskúšali sme si nosičskú krošňu a dozvedeli sme sa, aké krásy, ale aj nebezpečenstvá v sebe Tary ukrývajú.

Ďalšia pani učiteľka Majka nás na tatranskú turistiku vystrojila batohom anglických slovíčok a na záver sme napísali skutočnú tatranskú pohľadnicu. Samozrejme pekne celú po anglicky. Bolo to skutočné tatranské dopoludnie.

Páči sa vám tento článok? Môžete ho lajkovať, zdieľať alebo komentovať na našom Facebooku ZŠ, Instagrame alebo Twitteri. Ďakujeme za každú vašu reakciu.