Predstavujeme vám zoznam 11 úspešných študentov Súkromného gymnázia Life Academy, ktorým sa v školskom roku 2018/2019 podarilo svojím dlhodobým úsilím získať najväčší počet kreditov:

poradiemeno a priezviskotriedapočet kreditovodmena
1.Laura Kleinová2.A275New York
2.
Stanislava Joanna Dudaško3.A271New York
3.Michaela Kostúrová2.A215250 €
4.Michaela Želonková3.A191220 €
5.Shanya Kollárová2.A111120 €
6.Nina Orinčáková2.A102110 €
7.Viktória Timková4.A85100 €
8.Miriam Temori4.A6990 €
9.Martina Mergová4.A6380 €
10.Ema Balážová3.A6080 €
11.Jakub Šulej1.A4760 €

Michaela Kostúrová – minuloročná celková víťazka, tento rok tretie miesto: „Byť tretia z celej školy je rozhodne úspech, ktorý si vážim a budem sa snažiť udržať sa na podobných priečkach aj v budúcnosti. Rozhodne by som Laure a Stanke chcela pogratulovať k výhre (všetci vieme, že to nie je ľahké). Počas ich výletu v NY im odporúčam dve veci: uvoľniť sa a vychutnávať si atmosféru. Človeku to pomôže zmeniť postoj k rôznym výzvam. V lete ma nájdete v Anglicku na škole a budúci školský rok budem pracovať na prekonávaní samej seba (možno aj v kreditoch).“

Miška je vľavo, Laura vpravo

Stanislava Joanna Dudaško – získala titul Excelentná študentka roka a druhé miesto v hodnotení kreditov: “Spätné hodnotenie školského roka 2018/2019 bude určite pozitívne. Mne tretí ročník ubehol rýchlo, kedže som sa zapájala do viacerých projektov, a to má udržiavalo v tempe. Milým prekvapením a potrebnou novou energiou boli umiestnenia a postupy do dalších kôl. Skutočnosť, že som vyhrala zájazd do New Yorku má nesmierne potešila. Avšak, víťazstvo v 4. kategórii o naj študenta roka v Life Academy bolo pre mňa nepredstaviteľným dosiahnutím, ale taktiež obrovským prekvapením. Ďakujem celému učiteľskému zboru v Life Academy za vytvorenie príjemných podmienok a možnosti pre sebarealizáciu a reprezentáciu našej školy po celom Slovensku. Taktiež ďakujem svojim spolužiakom a najbližšej rodine za podporu. Veľmi si to cením a ďakujem veľmi pekne za všetko.”

Laura Kleinová – tohtoročná celková víťazka v bodovacej súťaži: „Tento školský rok bol riadne pestrý, plný nových skúseností a mala som kopu povinností aj mimo školy. Človek sa dosť nadrie, keď si na plecia dá priveľké bremeno. S odstupom času si však hovorím, že to stálo za to a to nielen kvôli ceste do New Yorku. Spoznala som nových ľudí, naučila sa mnoho vecí a taktiež sa mi len potvrdilo, že keď niečo veľmi chcem, aj to dosiahnem, len musím makať. Rodičia a blízki boli hrdí, priatelia tiež, gratulovali mi. Teraz si skúsim oddýchnuť, ale poľaviť určite nechcem.“

Janka (vľavo) so svojou študentkou Laurou

Páčil sa vám tento článok? Môžete ho lajkovať, komentovať a zdieľať na našom Facebooku gymnázia. Ďakujeme za každú vašu reakciu.