Utorok (11.6.2019) sa u Dobrodruhov, Objaviteľov, Kozmonautov a Prieskumníkov niesol v duchu kultúrneho vyžitia v podobe divadelného predstavenia Kráska a Netvor.

Náš deň sa začal cestou vlakom z Popradu do Spišskej Novej Vsi. Cestu do divadla sme si spríjemnili posedením pri zmrzline, kde sme utratili časť peňazí z Vianočného jarmoku. Všetkým padla vhod v tomto horúcom slnečnom počasí.

Pri pohľade na budovu Reduty, v ktorej sídli Spišské divadlo, žiaci ostali ohúrení. Miesta v divadle boli úplne vypredané, čo svedčí o veľkom záujme o toto divadelné predstavenie. V sále sa stretli žiaci z rôznych škôl a môžeme povedať, že naši žiaci si zaslúžia veľkú pochvalu za vzorné správanie.

Herci sa svojho vystúpenia zhostili s veľkou zodpovednosťou a žiakov zaujali hneď od prvej chvíle. Kostýmy, kulisy, samotné herecké výkony, efekty, hudba a spev naplnili celé divadlo smiechom, potleskom, ale aj tichom a úžasom. Pri príchode Netvora na scénu za tajomnej hudby sa zatriasla nejedna stolička od strachu. Predstavenie bolo ukončené vyslobodením Netvora a jeho zmenou na krásneho princa. Herci si za svoje výkony zaslúžili neutíchajúci potlesk a nás čakala cesta späť. Už teraz sa tešíme na ďalšie divadelné predstavenie.

Páčil sa vám tento článok? Môžete ho lajkovať, komentovať a zdieľať na našom Facebooku. Ďakujeme za každú vašu reakciu.