Life Academy Facebook Life Academy Instagram Life Academy Twitter Life Academy YouTube 
Ide zima, ide mráz… a schovať sa nemôžu nielen niektoré vtáčiky, ale aj veľa iných zvieratiek. Preto cez zimu potrebujú pomoc. V duchu starostlivosti o zvieratká sa niesli aj prvé januárové dni škôlkarov zo Súkromnej materskej školy na Rovnej ulici v Poprade.
Žabky, ObjaviteliaZvedavkovia z Life Academy vyrábali kŕmidlá a po konároch rozvešiavali rôzne dobroty pre malých operencov. A aby neostalo len pri tom, rozhodli sme sa, že sa s deťmi pôjdeme pozrieť, ako si cez zimu nažívajú lesné zvieratká, pretože naši škôlkari sa starali, či im nič nechýba a či majú dosť jedla.
V rámci koncepcie vysoko efektívneho učenia a hesla, že je lepšie raz vidieť, ako stokrát počuť, pani učiteľky zobrali deti autobusom k blízkej zvernici za mestom Poprad. Mali šťastie, lebo sa im ukázalo veľké stádo pasúcich sa muflónov a aj tri statné diviaky, ktoré
nakŕmili suchým chlebom a zeleninou.
Deti sa tiež naučili, ako sa majú v lese správať, zvládli krátku turistickú vychádzku na čerstvom vzduchu a odchádzali spokojní, pretože videli, že o zvieratká je naozaj dobre postarané.
— Jana Šramková