Medzinárodný deň detí je sviatok, ktorý sa oslavuje v mnohých krajinách sveta. Cieľom tohto dňa je urobiť deťom radosť pripraveným programom. Ale prečo len jeden deň, keď to môže byť celý týždeň?

U nás v Lifke, máme radi veci inak. Preto sme sa rozhodli pre „Týždeň detskej radosti“. Deti čakal týždeň plný prekvapení a zábavy. 
Prvý deň bol venovaný športovým aktivitám, v ktorých deti mohli ukázať svoju obratnosť, bojovnosť ale aj spoluprácu.

Nasledujúci deň si užili vodu a zábavu s ňou. Deti čarovali farbami, zabávali sa pri prenášaní vody, prelievaní a kreslením vodou na chodník. Pochutnali si na chutnej zmrzline, ktorá vždy poteší.

Ten tretí, nám prialo počasie, tak sme sa vybrali na piknik do areálu kaštieľa v Strážkach. Bolo tam výborne. Deti zjedli všetko čo si z domu priniesli, zabavili sa a unavení sa vrátili do svojich postielok v škôlke.

Divadlo Bábadlo z Prešova, nám spríjemnilo štvrtok. Predstavením o Zuzke, ktorá si vyrobila zo starých varešiek bábky. Predstavenie sa deťom veľmi páčilo. Vyčarilo na ich tváričkách úsmev a chuť vytvoriť si svoju bábku z varešky. Práve preto patril piatok kreativite. Deti si vytvorili svoju vlastnú vareškovú bábku a bublinkovú paličku. Išlo im to naozaj výborne. Bublinky lietali vzduchom a spríjemnili nám náš posledný deň.

Každé z detí si určite odnesie z toho týždňa príjemné zážitky a budú na nich dlho spomínať.