Prišla streda 25. mája, ktorú Mudrlanti očakávali s napätím. Práve dnes sa každý z nich dostane k slovu, aby odprezentoval to, čo vie o svojom naj. Magdalénka otvorila prvú časť prezentácie a porozprávala nám o svojom psíkovi PUPPY. Dokonca predviedla, aké kúsky sa spolu naučili. Sárka hovorila, a vraj veľmi odborne – ako zhodnotil Peťko, na tému slimáky. Egeičko sa pustil do hry UNO a sľúbil, že túto kartovú hru naučí aj mňa. Ďalej sme si zakorčuľovali s Emmkou, dozvedeli sme sa, ako postupovať vo virtuálnom svete MINECRAFT-u, do ktorého nás zasvätil Miško Š. Matiasko zaujal deti nielen informáciami o svojich dvoch MAČIČKÁCH, ale aj kolesom šťastia, ktoré si spravodlivo vybralo správne odpovedajúcich šťastlivcov. Deti ani nedýchali, keď Borko predviedol svoje kúsky z tréningu PARKUR, zatiaľ čo Sofinka nám poodkryla krásy MOTÝLIEHO sveta, kde je ako doma.

V našej triede sú hádam samí knihožrúti, a preto ma vôbec neprekvapila téma našej Natálky o KNIHÁCH. Jasminkinou silnou stránkou sú KONÍKY. Dozvedeli sme sa nielen to, akú stavbu tela majú, ale i to, ako sa s nimi zahrať. Alex s láskou rozprával o svojej ELZIČKE. Je to psík, ktorého si jeho rodina adoptovala. Trošku som sa bála, keď Peťko začal rozprávať o ŽRALOKOCH, ale nakoniec to dobre dopadlo, lebo modely boli veľmi milé a také malé oproti skutočnosti. Ondrík si úplne sám pripravil svoju ročníkovú prácu o DINOSAUROCH a veľmi oceňujem, že si poradil nielen so všetkými krkolomnými názvami. Dorka nás ohúrila presnými informáciami zo života známeho čarodejníka HARRYHO POTERRA. Zlatým klincom našich úplne prvých prezentácií bola Cynthia. Osviežila nás BUBBLE TEA a svojou príjemnou prezentáciou. Vo štvrtok, hneď ako do školy zavítal Miško B., nám predstavil svoju prácu na tému GITARA. Deti ocenili, že pridal aj hudobnú hádanku.

Nuž, všetko dopadlo nad moje očakávania, pretože Mudrlanti boli do jedného vzorne pripravení. Patrí im za to veľká pochvala a viem, že nielen to. Niektorí boli na zmrzline, iní dostali vrúcne objatie a ďalší napríklad knihu Websterovci. Však, Borko? Už dnes sa teším na budúcoročné pokračovanie.

Nezabudnite si pozrieť aj videá, ktoré nájdete v albume po kliknutí na jeho názov.