V predvianočnom období sa priestory našej školy zmenili na vianočnú krajinu. Podvečer 19. decembra sme privítali detičky spolu s rodičmi, starými rodičmi a súrodencami na vianočných tvorivých dielňach. Prišli všetci, ktorí si chceli pripraviť vianočnú výzdobu pre svoje príbytky, inšpirovať sa a takto príjemne stráviť štvrtkové popoludnie v predvianočnej nálade. Každý si mohol zhotoviť ikebanu, vianočný pozdrav, drevené ozdoby na stromček či rôzne iné dekorácie.

Občerstviť sa mohli chutným teplým punčom, ktorý všade rozvoniaval. Atmosféru nám spríjemňovali vianočné koledy, pri ktorých každý cítil, že Vianoce sú o chvíľu tu. Šikovné mamičky a babičky priniesli ochutnávku vianočného pečiva, za čo im ďakujeme. Súčasťou tvorivých dielní bolo aj rozdávanie vianočnej pošty. Na vianočných pozdravoch pre svojich rodičov, starých rodičov, kamarátov a pani učiteľky deťúrence pracovali od polovice decembra. Mnohým po prečítaní ostal úsmev na tvári. O tom, že sa nám príjemne s rodičmi pracovalo a rozprávalo, svedčia aj fotky.

Zaujal vás tento článok? Môžete ho lajkovať, zdieľať alebo komentovať na našom Facebooku ZŠ, Instagrame alebo Twitteri. Ďakujeme za každú vašu reakciu.