Life Academy Facebook Life Academy Instagram Life Academy Twitter Life Academy YouTube 
Vieš, aká budem maska? A vieš, čo budem na Halloween ja? Uhádneš, akú masku mi kúpila mamka? Naši škôlkari sa na Halloween tešia už od septembra. Takéto a, samozrejme, mnohé iné otázky sa nesú našou škôlkou takmer každý deň pred Halloweenom.
Snažíme sa našim deťom tento deň pestriť, aby si ho ešte dlho pamätali. A práve takýmto strašidelným dňom, keď všade zavládol duch Halloweenu, bol štvrtok 26. 10. 2017. Už od rána bolo cítiť všade dobrú náladu, smiech a detskú radosť. Deti so sa so svojimi pedagógmi zahalili do strašidelných masiek. Fotografie dosvedčia, že to bolo naozaj kreatívne a strašidelné. Počas halloweenskeho poobedia sa počet masiek znásobil, keďže do materskej školy prijali pozvanie aj rodičia. Ich tvorivosť a fantázia detí sa spojili a v triedach podľa zadaných tém vznikali kreatívne výtvory.
Malé aj veľké žabky sa venovali výrobe strašidelných pavučín. Objavitelia objavili krásne farby svetla v strašidelných, ale nádherných svietnikoch. A čo by to bol za Halloween bez vyrezávaných tekvíc? Samozrejme, že nám nechýbali, zabezpečili ich Zvedavkovia.
Okrem toho sme rodičom ponúkli špeciality našej kuchyne, ktoré ich deti majú denno-denne na tanieroch. O gastronomický zážitok sa nám postarali deti z kulinárskeho krúžku, ktoré predviedli rodičom, ako im to ide s vareškou v ruke.
Krásnu bodku za príjemným večerom dalo zdobenie exteriéru našej škôlky. Keď von zavládla tma, Life Academy zažiarila. Na cestu nám svietili svietniky a tekvice, ktoré sme si vyrobili. A keď sme si štrngli šampanským a cítili sa ako jedná veľká rodina, konštatovali sme, že o rok si Halloween pripomenieme zas.
— Mgr. Henrieta Kocmálová