Zažívate „súboje“ s dieťaťom, ktoré vás naštvú alebo vyčerpajú? Zaujíma vás, prečo vaše dieťa nedokáže počúvať? Vylievate si doma vlastné frustrácie? Na webinári Stanovenie hraníc a rozvoj spolupráce sa dozviete, ako nastaviť láskavé a pevné hranice spôsobom, ktorý spája vás a vaše dieťa, čím podporuje spoluprácu v rodine.

Každé dieťa má chvíle, keď je „mimo“ – odmieta si čistiť zuby, otravuje súrodenca, ignoruje vaše pokyny, nerobí povinnosti do školy. Takéto drobné ťažkosti niekedy vedia vyeskalovať napätie na všetkých stranách. Náš prístup nie je založený na odmenách, trestoch, úplatkoch alebo zabudnutí. Ani neobhajujeme benevolenciu. Či už jednoducho hľadáte nové nápady, alebo ste s dieťaťom zaseknutí v boji, náš webinár Stanovenie hraníc a rozvoj spolupráce vám ponúkne presne to, čo potrebujete k opätovnej harmónii v rodine.

Lektorka Martina Vagačová je certifikovanou lektorkou kurzov Efektívneho rodičovstva. Už viac ako 11 rokov sa venuje rodičom, vychovávateľom a pedagógom na Slovensku cez kurzy, workshopy a prednášky. Zaoberá sa nielen výchovnými problémami a otázkami, ale aj zručnosťami a spôsobmi ich praktického riešenia. Vytvára priestor a príležitosti pre učenie, zdieľanie a praktický rozvoj postojov a zručností potrebných pre harmonický vzťah dospelého a dieťaťa, pričom nezabúda aj na budovanie kvalitného partnerského vzťahu. Vychádza pritom z adlerovských princípov individuálnej psychológie. V roku 2020 napísala knihu: Ako prežiť rodičovstvo, láskavý sprievodca rešpektujúcim prístupom. Je to prvá kniha na slovenskom trhu o efektívnom rodičovstve, šitá na mieru slovenským rodičom. Kniha ponúka množstvo príkladov dobrej praxe, praktických tipov a upozornení, na čo si dať pozor pri riešení každodenných rodičovských výziev.

Termín webinára: štvrtok 17. marca o 19.00 h

Na webinár je potrebné sa vopred zaregistrovať najneskôr v daný deň do 18.00 h cez tento formulár.

K téme webinára môžete vopred položiť otázky v online formulári.

Minimálne 24 hodín pred začiatkom zašleme registrovaným záujemcom link na prihlásenie sa na webinár.

Webinár je bezplatný.