Určite každý z vás pozná pocit, ktorý zažívate, keď sa o niečo snažíte, výsledok sa vydarí a ocenia ho aj ľudia okolo vás. Tento pocit je ešte omnoho príjemnejší, keď je vaša snaha sprevádzaná láskou, chuťou a nadšením z toho, čo robíte. My sme si tento pocit zadosťučinenia a radosti mohli naplno vychutnať začiatkom decembra v Knižnici P. O. Hviezdoslava v Prešove na slávnostnom vyhlasovaní výsledkov Súťaže stredoškolských časopisov. Spolu s redakčnými radami dalších 20 časopisov z 12 miest sme čakali na pochvalné i kritické slová poroty zloženej z odborníkov, žurnalistov. S dávkou nervozity a napätia sme počúvali hodnotenia iných. Keď prišiel čas na hodnotenie nášho časopisu, nervozita z nás opadla hneď po prvej vete porotcu Jána Jacoša: “Life in the Academy patrí medzi najlepšie časopisy v súťaži.” Porotca ocenenil našu grafiku i zaujímavé témy článkov.

Pocit radosti sa v nás ešte znásobil po záverečnom vyhlásení výsledkov. Z Prešova sme si odviezli špeciálnu cenu za vizuál časopisu a v celkovom hodnotení sme sa už po tretí raz za sebou umiestnili v zlatom pásme. Ďakujeme za celoročnú snahu všetkým členom redakčnej rady, vďaka ktorým tieto príjemné pocity môžeme zažívať.

Lajkujte, zdieľajte alebo komentujte naše články na našom Facebooku gymnázia, Instagrame alebo Twitteri. Ďakujeme za každú vašu reakciu.