“Poslednýkrát so škôlkarmi zahrám sa a zaspievam, mám šesť rokov, škola volá. Dovidenia, odchádzam.”

Predškoláci z triedy Objavovateľov sa vo štvrtok, 20.6. lúčili so svojou škôlkou. Predpoludním sa rozlúčili so svojimi mladšími kamarátmi a poďakovali pani učiteľkám za starostlivosť, popoludní mali slávnostnú rozlúčku v spoločnosti rodičov, starých rodičov, a rodinných príslušníkov v Divadelnej sále v Spišskej Sobote. Začali krátkym programom v slovenčine i angličtine, pokračovali slávnostným vyraďovaním z radov škôlkarov a vydarenú akciu ukončili malou hostinou s vynikajúcou tortou a inými domácimi dobrotami. Táto slávnostná chvíľa bola spojená s výstavou výtvarných prác, ktoré deti vytvorili pod vedením pani učiteľky Ivetky. Deti i rodičia uvideli po prvýkrát absolventské tablo.

Mnohé deti strávili v našej škôlke 3 – 4 roky, čo je v ich prípade polovica života. Väčšina bude pokračovať v štúdiu na Súkromnej základnej škole Life Academy, takže môžeme z diaľky pozorovať ich školské pokroky. Ako spievali v záverečnej pesničke: “”Veľa sme sa naučili, keď sme do škôlky chodili, ale teraz nastal čas, veľká škola čaká nás. Zaželajme teda našim deťom veľa úspechov v prvej triede.

Páčil sa vám tento článok? Môžete ho lajkovať, komentovať a zdieľať na našom Facebooku MŠ. Ďakujeme za každú vašu reakciu.